Juhlajuomat

Virvoitusjuomat juhlaan kuin juhlaan!

Juhlia tulossa? Onko paikalla lapsia, autoilijoita, herkkusuita tai onko juhlissa 0-toleranssi tai baari? Oli miten oli, jokaiselle tulee jano jossain vaiheessa.

Jos etsit juomapuolelle tunnelman luojiksi huomiota herättävän tyylikkäitä virvoitusjuomia – limonaadeja, mehuja ja miksereitä – olet oikeassa osoitteessa. Jos edullinen hinta, juomien puhtaus, korkea laatu ja lasipullot ovat sinun juttusi, kaikki tuotteemme sopivat sinulle.

Lähes kaikki juomamme ovat säilöntäaineettomia, väriaineettomia eikä niissä ole käytetty keinotekoisia aromeja. Joidenkin juomien rakenne ja säilyvyyden mahdollistaminen vaativat pieniä määriä lisäaineita, mutta näissä tapauksissa kyseessä on luonnon oma lisäaine – ei kemianteollisuuden. Tällaisia mainintoja ovat esim. ”natural flavoring” ja ”citric acid”.

Kaikki maku tulee luonnon omista raaka-aineista. Osa juomistamme on orgaanisia, vegejä ja gluteenittomia. Näistä löytyy erillismaininnat kunkin tuotteen kohdalta.

Jos joku on vesilinjalla, se ei ole ongelma – maustaan ja laadustaan palkittu Tiché-lähdevesi on pakattu shampanjapulloa muistuttavaan lasipulloon. Tällä vedellä on myös terveysvaikutuksia!

Jos juhlissa on baari, nyt sinne löytyi huippulaadukkaat mixerit.

Suomessa premium-virvoitusjuomien trendi on vasta nostamassa päätään. Verkkokaupassamme myytävien juomien maahantuojan missio on tarjota ensimmäisten joukossa meille suomalaisille muun muassa bio-limonaadeja, aidoista raaka-aineista valmistettuja tuotteita ja makuja, joita meillä ei aikaisemmin ole ollut saatavilla.