Kylvöharsot

Kylvöharso (siemenharso, istutusharso) on ammattiviljelijöille kehitelty tuote, jonka tärkeimpiä ominaisuuksia ovat istuttamisen helppous ja nopeus sekä tunnetuimmilta tuottajilta hankitut ensiluokkaiset siemenet. Nyt tämä sama laatu ja vaivattomuus on kaikkien suomalaisten saatavilla kotitalouskoossa.

Kylvöharson eduista:

Kylvöharsoa – pyöreäksi leikattua tai nauhaa – käytettäessä siementen käsittely on helppoa. Kouliminen eli siirtoistutus helpottuu, kun siemenet ovat kylvövaiheessa valmiiksi sopivalla etäisyydellä toisistaan. Tyhjien siemenpussien paperijäte jää pois, samoin mahdollinen siemenpussin sisältä löytyvä lisäpakkausjäte. Kylvöharso on ohuen ohutta paperiharsoa, joka maatuu täysin muutamassa päivässä. Erityisesti pyöreät harsot on mitoitettu kertaistutusannoksiksi eikä varaston hyllyille näin ollen pääse kertymään avattuja siemenpusseja.

Kasvattaminen onnistuu parhaiten, kun tutustut kasvatusvinkkeihimme. Täältä löydät nopealukuiset yleiset ohjeet, lajikohtaiset vinkit taas löydät kunkin myyntituotteen kohdalta.

Siemenharsotuotteet lähetetään kirjeitse viikon sisällä ja lomasesonkeina 2 viikon sisällä tilauksesta. Toimitamme tuotteitamme vain Suomeen.