Toimitusehdot

Tilaaminen
Helpointapaistuttaa-verkkokaupassa voivat tehdä ostoksia kaikki vähintään 18-vuotiaat kuluttajat Suomessa.  Tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Siementen maahantuonnin ja maastaviennin luvanvaraisuudesta ja maakohtaisista vaihteluista johtuen emme toimita siemenharso-/paperituotteita ulkomaille.

Hinnat
Tuotteen hinta on tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta euroina. Hinta sisältää arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkopankissa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Sampo, Osuuspankki, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Aktia, Nooa, Tapiola, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä Visa, MasterCard ja Visa Electron -korteilla. Teillä tulee olla käytössänne oman pankkinne antamat käyttäjätunnukset. Kun maksatte ostoksenne verkkopankissa, siirrytte sivustostamme hetkeksi omaan pankkiinne ja maksatte valitsemanne tuotteet suoraan omalta tililtänne. Maksutapahtuman näette tilitiedoistanne. Tilaaminen ja maksaminen tapahtuvat turvallisesti SLL-suojatussa yhteydessä.

Toimitustapa
Toimitamme tuotteet sinulle Itella Oyj:n välityksellä antamaasi osoitteeseen. Mikäli ostoksesi ei mahdu kirjekuoreen, se lähetetään pakettina, joka saapuu osoitteesi mukaiseen Itellan toimipisteeseen.

Toimitusaika
Postitamme ostoksesi 7 päivän kuluessa tilauksestasi lukuunottamatta heinäkuuta, jolloin postitamme ne viimeistään 14 päivän kuluessa. Mikäli tuotteen toimittaminen jostain syystä viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian.

Mikäli lähetystä ei noudeta Postista määräajan puitteissa, lähetys palautuu meille. Tällöin perimme postituskulut tilaajalta.

Tuotteiden palautus- ja vaihto-oikeus
Kaikilla tuotteillamme on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan.

Palautusosoite:
Helpointapaistuttaa / Kulosaari Group Oy
Hitsaajankatu 6
00810  HELSINKI

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille. Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksenne loppusummasta. Palautamme ylimääräiset rahat, jos palautuksen määrä on suurempi kuin tilaamanne uuden tuotteen tai tuotteiden arvo. Maksamme hyvitykset viimeistään 30 vuorokauden kuluttua palautuksesta. Maksun palauttamiseen tarvitsemme nimi- ja osoitetietonne sekä tilinumeronne, siksi pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla info (at) helpointapaistuttaa.fi.

Väärä tai virheellinen tuote
Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai vahingoittunut, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla info (at) helpointapaistuttaa.fi.

Tilauksen peruuttaminen

Mikäli haluat peruuttaa tilauksen eikä toimitusta ole vielä annettu postin kuljetettavaksi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info (at) helpointapaistuttaa.fi tai soittamalla numeroon 0400 632325. Jos toimitus on jo annettu postin kuljetettavaksi, tulee teidän toimia palautusohjeen mukaisesti.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä:
Helpointapaistuttaa / Kulosaari Group Oy
Hitsaajankatu 6
00810  HELSINKI

Rekisterin nimi:
Kulosaari Group Oy:n asiakasrekisteri

Rekisteriasioihin liittyvä yhteydenotto:
info (at) helpointapaistuttaa.fi

Rekisteriä käytetään asiakkaiden ja Helpointapaistuttaa / Kulosaari Group Oy:n väliseen asiakassuhteiden hoitoon, laskutukseen, asiakaskirjeisiin ja tiedotteisiin.

Rekisterin sisältämät tiedot:
Yhteystiedot; nimi, osoite, sähköposti osoite ja puhelinnumero, asiakkaan tilaushistoria.

Tietojen luovutus:
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.