Mansikka Solemacher

1,25

Pyöreä siemenharso, halkaisija 5 cm

Varasto loppu

Add to wishlist

Kuvaus

Oma maa mansikka… Solemacher-siemeniä sisältävälle 5 cm istutusharsolle riittää, että ”oma maa” on vaikka vain kukkaruukun kokoinen. Mansikat voit istuttaa sisään tai ulos, kukkaruukkuun, amppeliin tai kasvimaahan.

Fragaria vesca ”Solemacher” on jatkuvasatoinen lajike, jonka marjat ovat mehukkaita ja makeita. Marjat ovat metsämansikkaa isompia. Sisällä kasvatettaessasi pääset nauttimaan myös mansikan tuoksusta!

Yksi istutusharso sisältää min. 10 siementä.

Istuta harso tai sen osa hyvin kostutetun mullan pintaan ja peitä ruukku läpinäkyvällä muovikelmulla. Tee kelmuun muutama pieni reikä (jottei multa homehdu) ja sijoita ruukkku mahdollisimman valoisaan paikkaan. Tarkista muutaman päivän välein, että multa on tarpeeksi kosteaa. Kun taimet ovat sirkkalehtien jälkeen tuottaneet seuraavan eli kolmanne lehden, taimet koulitaan eli siirtoistutetaan omiin ruukkuihinsa. Mansikkaa ei koulita kovin syvään. Kasvupisteen tulee jäädä mullan pintaan.

Täyskasvuinen mansikkapensas tarvitsee vähintään 15 cm ruukun. Rönsyilee hieman.

Kasvaa n. 25 cm korkeaksi. Tuottaa mansikoita ulos istutettuna lähes talven tuloon asti, jos kastelusta huolehditaan. Kylvö sisällä maaliskuusta lähtien. Pitää valoisista paikoista!

Huom: Kuva pyöreästä siemenharsosta on yleiskuva. Siementen lukumäärä vaihtelee lajeittain.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.