Italian Herbs

14,90

Add to wishlist

Kuvaus

Basilika, meirami, minttu, oregano, persilja ja timjami ovat italialaisen ruoanlaiton perusyrttejä. Kaikki nämä yrtit voit ostaa kätevästi samassa pakkauksessa ja luotua maukkaan puutarhan omaan keittiöösi! Italian Herbs pakkaus sisältää kuusi siemenkapselia ja yhden siemenpaperin kutakin lajiketta.

Tregren siemenkapseli on helppo ja toimiva tapa kasvattaa yrttejä ja salaatteja ekologisesti. Siemenkapseleilla yrttien ja salaattien kasvatus onnistuu täydellisesti varsinkin silloin, kun ne asetetaan Tregrenin Genie-, Herbie- tai T-sarjan keittiöpuutarhaan. Raikkaat yrtit sekä salaatit kasvavat 3-8 viikossa syötäväksi ja ruoanlaittoon.

Siemenkapselit ovat koostumukseltaan puristettuja ja ekologisia kookoskiekkoja. Kylvöharsoissa on juuri oikea määrä siemeniä. Yrtit ja salaatit kasvavat kookoskiekoissa sellaisenaan, ilman lisättyä multaa tai ravinteita. Siemenkapseli on halkaisijaltaan 5 cm. Käyttämätön kapseli säilyy käyttökelpoisena vuosien ajan, ja on valmis kasvattamaan tuoreita yrttejä ja salaatteja heti, kun se asetetaan veteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.