Herbes de Provence

14,90

Add to wishlist

Kuvaus

Rosmariini, timjami, oregano, meirami, rakuuna ja salvia ovat provencelaisen ruuanlaiton perusyrtit. Näillä saat luotua maukkaan keittiöpuutarhan. Kaikki nämä yrtit voit ostaa kätevästi samassa pakkauksessa! Herbes de Provence paketti pitää sisällään kuusi siemenkapselia ja yhden siemenpaperin kutakin lajiketta.

Tregren siemenkapseli on helppo ja toimiva tapa kasvattaa yrttejä ja salaatteja ekologisesti. Siemenkapseleilla yrttien ja salaattien kasvatus onnistuu täydellisesti varsinkin silloin, kun ne asetetaan Tregrenin Genie-, Herbie- tai T-sarjan keittiöpuutarhaan. Raikkaat yrtit sekä salaatit kasvavat 3-8 viikossa syötäväksi ja ruoanlaittoon.

Siemenkapselit ovat koostumukseltaan puristettuja ja ekologisia turvekiekkoja, joiden sisällä on juuri oikea määrä siemeniä aseteltuna kätevään ohueen kasvuharsoon. Yrtit ja salaatit kasvavat turvekiekoissa sellaisenaan, ilman lisättyä multaa tai ravinteita. Siemenkapseli on halkaisijaltaan 5 cm. Käyttämätön kapseli säilyy käyttökelpoisena vuosien ajan, ja on valmis kasvattamaan tuoreita yrttejä ja salaatteja heti, kun se asetetaan veteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.