Starter kit yrttisekoitus

9,70

Varasto loppu

Add to wishlist

Kuvaus

Basilika, persilja, oregano ja lollo rosso – nyt voit ostaa kaikki neljä makua kätevästi samassa pakkauksessa ja kasvattaa itsellesi oman hyötykasvipuutarhan!

Starter kit sisältää yhden siemenkapselin kutakin lajiketta.

Tregrenin siemenkapselit ovat helppo ja toimiva tapa kasvattaa yrttejä ja salaatteja ekologisesti. Siemenkapseleilla kasvatus onnistuu täydellisesti varsinkin silloin, kun ne asetetaan Tregrenin Genie- tai Herbie -sisäpuutarhaan. Raikkaat yrtit sekä salaatit kasvavat 3-8 viikossa syötäviksi ja ruoanlaittoon.

Siemenkapselit ovat koostumukseltaan puristettuja ja ekologisia turvekiekkoja. Siemenkapselipakkaukset sisältävät jokaiselle turvekiekolle yhden kylvöharson, joka sisältää juuri sopivan kerta-annoksen siemeniä. Yrtit ja salaatit kasvavat turvekiekoissa sellaisenaan, ilman lisättyä multaa tai ravinteita. Siemenkapselit ovat halkaisijaltaan 5 cm. Veteen asetettuna ne turpoavat noin 6 cm korkuisiksi. Käyttämätön turvekapseli säilyy käyttökelpoisena vuosien ajan ja on valmis kasvattamaan tuoreita yrttejä ja salaatteja heti, kun se asetetaan veteen.

Starter kit -pakkauksessa on neljä siemenkapselia ja kylvöharsoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.