T12 keittiöpuutarha, väri: harmaa

155,00

T12 keittiöpuutarha jopa 24 Tregrenin siemenkapselille tarjoaa tuoreita yrttejä vuoden ympäri!

Varasto loppu

Add to wishlist

Kuvaus

T12 – klassinen keittiöpuutarha suurkäyttöön

T12 on suurkäyttöön tarkoitettu keittiöpuutarha; siihen mahtuu jopa 24 Tregrenin siemenkapselia ja laite tarjoaakin tuoreita yrttejä vuoden ympäri. Omavaraisuutta kohti!

T12 soveltuu hyvin myös julkisiin tiloihin. Se on näyttävä ja pitää kasvit kuosissa.

T12 on T-sarjan tuoteperheen suurin keittiöpuutarha. Koostaan huolimatta T12 keittiöpuutarha on kompakti eikä vie enempää tilaa kuin kasvit tarvitsevat- laitteen teknologia ja vesisäiliö on optimoitu siten, ettei lisätilaa tarvita.

Kolme kertaa nopeampi kasvu, helppokäyttöisyys ja mahdollisuus kasvattaa lähes mitä tahansa kasveja ovat T12 keittiöpuutarhan hyötyjä. Tregrenin Active Growing Technology™ -innovaation sekä Smart Gardener -sovelluksen ansiosta et tarvitse aiempaa kokemusta kasvien kasvatuksesta.

Tregrenin kehittämä Active Growing Technology™ perustuu tarkoin valitun LED-kasvivalon, vesiviljelyn ja erityisesti vesiviljelyyn suunniteltujen ravinteiden yhdistelmään. Active Growing Technologya™ ohjataan Smart Gardener -sovelluksella, joka säätää keittiöpuutarhasi kasvuolosuhteet kasvattamiesi yrttien mukaiseksi. Appi ohjaa valaistusta, kastelua ja ravinteita, jotta ne olisivat optimaaliset kasvattamillesi kasveille. Se myös muistuttaa milloin on aika vaihtaa vesi ja lisätä ravinteita.

T12 keittiöpuutarha on käyttövalmis kun se otetaan ulos pakkauksesta. Sinun tarvitsee vain lisätä vesi ja kasvit tai siemenkapselit.

T12 keittiöpuutarhaa on mahdollista käyttää myös ilman aplikaatiota ja älypuhelinta. Tällöin laite käyttää automaattisesti yrteille ja salaateille soveltuvaa kasvuohjelmaa.

Tekniset tiedot:

Pituus: 64,5 cm

Leveys: 17,5 cm

Korkeus: 44 cm (74 cm lisävarsilla)

Vesisäiliön tilavuus: 4 litraa

Sähköteho: 100-240V, 50/60Hz, 2 A, 10W

Sovellus: Tregren Smart Gardener androidille ja iOS’ille, saatavilla App Storesta tai Google Playstä

Materiaalit: ABS ja alumiini

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.