T3 keittiöpuutarha, väri: valkoinen

85,00

T3 keittiöpuutarha jopa 6 Tregrenin siemenkapselille tarjoaa tuoreita yrttejä vuoden ympäri!

Varasto loppu

Add to wishlist

Kuvaus

T3 keittiöpuutarha – keittiöpuutarhojen pikku jättiläinen ja suomalaisen huippuosaamisen tulos.

T3 on T-sarjan pienin keittiöpuutarha. Se on kompakti keittiöpuutarha, johon mahtuu jopa 6 Tregrenin siemenkapselia. Tehokkaan muotoilunsa ansiosta se mahtuu helposti pieneenkin keittiöön tarjoten jatkuvan sadon mieliyrttejäsi.

Kolme kertaa nopeampi kasvu, helppokäyttöisyys ja mahdollisuus kasvattaa lähes mitä tahansa kasveja ovat T3 keittiöpuutarhan hyötyjä. Tregrenin Active Growing Technology™ -innovaation sekä Smart Gardener -sovelluksen ansiosta et tarvitse aiempaa kokemusta kasvien kasvatuksesta.

Tregrenin kehittämä Active Growing Technology™ perustuu tarkoin valitun LED-kasvivalon, vesiviljelyn ja erityisesti vesiviljelyyn suunniteltujen ravinteiden yhdistelmään. Active Growing Technologya™ ohjataan Smart Gardener -sovelluksella, joka säätää keittiöpuutarhasi kasvuolosuhteet kasvattamiesi yrttien mukaiseksi. Appi ohjaa valaistusta, kastelua ja ravinteita, jotta ne olisivat optimaaliset kasvattamillesi kasveille. Se myös muistuttaa milloin on aika vaihtaa vesi ja lisätä ravinteita.

T3 keittiöpuutarha on käyttövalmis kun se otetaan ulos pakkauksesta. Sinun tarvitsee vain lisätä vesi ja kasvit tai siemenkapselit.

T3 keittiöpuutarhaa on mahdollista käyttää myös ilman aplikaatiota ja älypuhelinta. Tällöin laite käyttää automaattisesti yrteille ja salaateille soveltuvaa kasvuohjelmaa.

Tekniset tiedot:

Pituus: 19,5 cm

Leveys: 17,5 cm

Korkeus: 44 – 74 cm (lisävarsilla)

Vesisäiliön tilavuus: 1 litra

Sähköteho: 100-240V, 50/60Hz, 2A, 5W

Sovellus: Tregren Smart Gardener androidille ja iOS’ille, saatavilla App Storesta tai Google Playstä

Materiaalit: ABS ja alumiini

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.